üres
MegosztomMegosztom
Gyógynövényekben rejlik a jó megoldás
 

A kamilla-, az árnika-, a körömvirág- és az ördögcsáklyakivonatok az ízületi gyulladást enyhítik.

mátrai balzsam

Manapság reneszánszát élik a gyógynövények, gyógynövénykészítmények. Számos gyógynövény felhasználása hosszú múltra tekint vissza, hiszen évszázadokkal ezelőtt gyógyszerek nem léteztek, viszont ízületi fájdalmak, gyulladások már akkor is keserítették az emberek életét. A megoldás pedig ott volt az erdőkben, hegyek lábánál, a mezőkön, csak meg kellett találni a megfelelő növényt.

Mátrai gyógynövény

Fejlesztőink a megfelelő gyógynövényeket mindenki számára ideális és kényelmesen használható formába öntötték, mi pedig eljuttatjuk a vásárlóinknak akár egyenesen az otthonába, annak érdekében, hogy megkönnyítsük a választást a számos különböző termék közül.

A Mátrai Balzsam 11 gyógynövény-, és emellett a mentol- és a kámfortartalmának köszönhetően egyaránt alkalmas ízületi, izomfájdalmak, visszérproblémák és az elnehezedő lábak kellemetlenségeinek kezelésére. A benne lévő vadgesztenye-kivonat például széles körben használatos mind a visszérproblémák mind pedig a nehézlábérzés esetén. A kamilla-, az árnika-, a körömvirág- és az ördögcsáklya-kivonatok az ízületi gyulladás fájdalmaira kínál megoldást. A szőlőmagolaj és az olívaolaj szintén az erek rugalmasságát segíti elő, védi őket az érelmeszesedést okozó lerakódásokkal szemben. 

mátrai arnica

Emellett bőrfeszesítő, és a kiszáradt, kirepedezett bőr kínzó tüneteire is azonnali megoldást nyújtanak a balzsam összetevőjeként. Rendszeres, napi két-háromszori, a problémás területbe való bemasszírozással hamar észre vehető jótékony hatása. Használata egyszerű, a bőrbe gyorsan felszívódik, és nem hagy zsíros nyomot maga után.

A Mátrai Balzsam a www.matraigyogynoveny.hu weboldalon, illetve a 06-20-9876-654-es telefonszámon rendelhető meg.

mátrai mentaTOP 5 termékekLegutóbb megtekintett termékek


Mate tea

870 Ft3235 Mátraszentimre, Széchenyi u. 7.         +36 52 769 190         info@matraigyogynoveny.hu
nem