üres

VÁSÁRLÓINK KEDVENCEI - TERMÉSZETES MEGOLDÁSAINK

CSAK TERMÉSZETES ALAPANYAGOKKAL DOLGOZUNK... NEKED, ÉRTED.

A gyógynövényekben rejlik a jó megoldás
 

...évszázadokkal ezelőtt gyógyszerek nem léteztek, viszont ízületi fájdalmak, gyulladások már akkor is keserítették az emberek életét.

A megoldás pedig ott volt az erdőkben, hegyek lábánál, a mezőkön, csak meg kellett találni a megfelelő növényt. Fejlesztőink a megfelelő gyógynövényeket mindenki számára ideális, és kényelmesen használható formába öntötték, mi pedig eljuttatjuk a vásárlóinknak akár egyenesen az otthonába, annak érdekében, hogy megkönnyítsük a választást a számos különböző termék közül.


A Mátrai Balzsam 11 gyógynövény-, és emellett a mentol- és a kámfortartalmának köszönhetően egyaránt alkalmas ízületi, izomfájdalmak, visszérproblémák és az elnehezedő lábak kellemetlenségeinek kezelésére. A benne lévő vadgesztenye-kivonat például széles körben használatos mind a visszérproblémák mind pedig a nehézlábérzés esetén. A kamilla-, az árnika-, a körömvirág- és az ördögcsáklya-kivonatok az ízületi gyulladás fájdalmaira kínál megoldást. A szőlőmagolaj és az olívaolaj szintén az erek rugalmasságát segíti elő, védi őket az érelmeszesedést okozó lerakódásokkal szemben. Emellett bőrfeszesítő, és a kiszáradt, kirepedezett bőr kínzó tüneteire is azonnali megoldást nyújtanak a balzsam összetevőjeként.


Rendszeres, napi két-háromszori, a problémás területbe való bemasszírozással hamar észre vehető jótékony hatása. Használata egyszerű, a bőrbe gyorsan felszívódik, és nem hagy zsíros nyomot maga után. HBN A gyógynövényekben rejlik a jó megoldás Az ízületi- és izomfájdalmakra.
TOP 5 termékekLegutóbb megtekintett termékek
3235 Mátraszentimre, Széchenyi u. 7.         +36 52 769 190         info@matraigyogynoveny.hu
nem