üres

VÁSÁRLÓINK KEDVENCEI - TERMÉSZETES MEGOLDÁSAINK

CSAK TERMÉSZETES ALAPANYAGOKKAL DOLGOZUNK... NEKED, ÉRTED.

A házi patikánk gyöngyszeme lehet!
 

...egy új fejlesztésnek köszönhetően a Mátrai Balzsam, egy tisztán gyógynövényekből és természetes anyagok felhasználásával készült krém, ami gyors felszívódásával szinte azonnal enyhíti a gondokat.111


Tapasztalataink alapján a Mátrai Balzsam nemcsak az ízületi és izomfájdalmak gyógyítására szolgálhat, hanem akár a házi patika gyöngyszemeként ezek megelőzését is segítheti, például sportolás, vagy megerőltetőbb, hosszú séta, kerti munka esetén is jó szolgálatot tehet. Mindemellett a már kialakult visszérproblémák, fáradt, nehéz láb érzése esetén, és ezek megelőzésére is jó szívvel ajánljuk. Folyamatos, napi rendszerességgel való használata során megelőzhető, és javítható a porckopás, és annak következtében kialakuló jellemző kattogó érzés a térdben, könyökben.


Miért is költene ezek után ezreket különböző, erre vagy arra a tünetre használatos kenőcsökre, amikor a közeli gyógyszertárban, gyógynövényboltban, vagy akár egyenesen az otthonába szállítva élvezheti a Mátrai Balzsam okozta előnyöket? Ne késlekedjen, ne várjon a kellemetlen, fájdalmas tünetek megjelenésére, keresse a Mátrai Balzsamot, hogy akár már meglévő problémáira, ezek megelőzésére, vagy megjelenésük első pillanatától kezdve egy jó minőségű, káros anyagoktól mentes, tisztán gyógynövényekből és természetes alapanyagokból előállított megbízható krémet használhasson. 
TOP 5 termékekLegutóbb megtekintett termékek
3235 Mátraszentimre, Széchenyi u. 7.         +36 52 769 190         info@matraigyogynoveny.hu
nem