üres

Kérdések

Az alábbiakban olyan kérdésekre adunk választ, melyek felmerülhetnek Önben a Mátrai Balzsammal kapcsolatban. Amennyiben további felvilágosításra lenne szüksége a készítménnyel kapcsolatban, bátran kérje ügyfélszolgálatunk segítségét, hiszen mi azért vagyunk, hogy teljes körű tájékoztatást nyújtsunk annak érdekében, hogy Önnek mindig a Mátrai Balzsam legyen a természetes megoldás!
 

 1. Kinek ajánlott a Mátrai Balzsam használata?

  Ha Önnek rheumás, ízületi vagy visszérproblémái vannak, vagy csak egyszerűen fáradtnak érzi lábait az egész napi munka vagy a sportolás után, akkor az Ön problémáira természetes megoldást nyújt a Mátrai Balzsam gyógynövénykészítmény. Használhatja a lábak, karok és derékfájdalmak esetén is.

   
 2. Mit tartalmaz a Mátrai Balzsam a gyógynövények kivonatain kívül?

  A Mátrai Balzsam a számos gyógynövénykivonaton kívül olyan anyagokat tartalmaz, amely azt hivatott szolgálni, hogy a gyógynövénykivonatok hatóanyagai a legideálisabb minőségben mennyiségben és a lehető leggyorsabban jussanak el a kezelt terület azon részébe, ahol Önnek a problémája fennáll. Emellett a Mátrai Balzsam kifejlesztésekor arra törekedtünk, hogy Önnek a jótékony hatás mellett egy kellemes hűsítő, nyugtató érzést nyújtson a Mátrai Balzsam az állagával és az illatával együtt.

   
 3. Milyen gyakorisággal kell használni a Mátrai Balzsamot?

  A Mátrai Balzsamot kizárólag külsőleges használatra, a fájdalmas területen naponta kétszer-háromszor gyengéden a bőrbe masszírozva ajánljuk Önnek használni. Használata során nem csak a Mátrai Balzsam gyógynövényeinek kedvező hatásaival érhet el kedvező eredményt,hanem a bemasszírozás során a fájdalmas területek fokozott vérellátása tovább segíti az Ön fájdalamainak enyhülését.

   
 4. Milyen típusú betegségek megléte esetén nem ajánlatos a Mátrai Balzsam használata?

  A Mátrai Balzsam használatáról 12 éves kor alatti gyermek esetén kérjük, kérje ki házi gyermekorvosa véleményét. Terhesség és szoptatás ideje alatt a Mátrai Balzsamot kizárólag a háziorvosával a kockázat és előny mérlegelésével szíveskedjék használni. Ne használja a Mátrai Balzsamot, amennyiben Önnek a készítmény bármely összetevőjével szemben allergiás tünetei már voltak!

   
 5. Milyen mellékhatással kell számolni a Mátrai Balzsam használata esetén?

  A Mátrai Balzsam előírásnak megfelelő használata esetén a helyi kipirosodáson kívül, amely a készítmény okozta vérbőség eredménye, egyéb mellékhatásról eddig még nem számoltak be.


TOP 5 termékekLegutóbb megtekintett termékek
3235 Mátraszentimre, Széchenyi u. 7.         +36 52 769 190         info@matraigyogynoveny.hu
nem