üres
 

MegosztomMegosztom

870 Ft

Fehér árvacsalánfű tea
- Lamii albi herba

Európa és Ázsia gyomtársulásainak és cserjéseinek gyakori növénye a csalánra nagyon hasonlít. Megfázásos betegségekben a teája köptetőként, gyulladáscsökkentőként fogyasztható. Fájdalmas menstruációs ciklus és fehérfolyás esetén szintén a teáját fogyasztva vagy pedig lemosóként használva ajánlja a népi gyógyászat. Nyugtató és altató keverékek, készítmények összetevőjeként is használatos.

Javasolt: Megfázásos betegségekben a teája köptetőként, gyulladáscsökkentőként fogyasztható. Fájdalmas menstruációs ciklus és fehérfolyás esetén ülőfürdőként használatos.

Alkalmazás: Mindennapi teaként fogyaszthatja az alábbi adagolással. Forraljon fel 4 dl vizet, vegye le a tűzről és tegyen bele 1 púpozott evőkanál árvacsalán füvet. Fedje le és hagyja állni 20 percig. Utána szűrje le és mindennapi teaként egész napra elosztva fogyaszthatja éhgyomorra. A tea emelt és maximális adagja 6 dl vagy 8 dl vízbe 2-3 púpozott evőkanál árvacsalánfű. A teát csak mézzel édesítse. Az elkészített tea eltarthatósági ideje maximum 12 óra. Külsőleg frissítőként is ezt az adagolást alkalmazza. A teát folyamatosan 4 hétig lehet inni. Folytatni csak 7 nap szünet után lehet. A teát 3 éves kortól lehet fogyasztani.


   
 
TOP 5 termékekLegutóbb megtekintett termékek
3235 Mátraszentimre, Széchenyi u. 7.         +36 52 769 190         info@matraigyogynoveny.hu
nem