üres
 

MegosztomMegosztom

870 Ft

Kisvirágú füzikefű tea
- Epilobii herba

Európa, Ázsia, Észak-Afrika patakpartjainak dísze a füzike, melynek virágzó földfeletti részét hasonlóan a csalánlevélhez, a jóindulatú prosztatamegnagyobbodás tüneteit enyhítő készítményekben, teakeverékekben vagy akár önállóan is használható. Csökkenti az éjszakai vizelések számát, a vizelet mennyiségét növeli, a beteg éjszakai pihenését segíti ezzel elő.

Javasolt: A jóindulatú prosztata-megnagyobbodás tüneteit enyhíti, csökkenti az éjszakai vizelések számát, a vizelet mennyiségét növeli.

Alkalmazás: Mindennapi teaként fogyaszthatja az alábbi adagolással. Forraljon fel 4 dl vizet, vegye le a tűzről és tegyen bele 1 púpozott teáskanál füzikét. Fedje le és hagyja állni 20 percig. Utána szűrje le és egész napra elosztva esetleg mézzel édesítve fogyaszthatja mindennapi teaként lehetőleg éhgyomorra. A tea emelt és maximális adagja 6 dl vagy 8 dl vízbe 2-3 púpozott teáskanál füzikefű. Az elkészített tea eltarthatósági ideje maximum 12 óra. A teát folyamatosan 4 hétig lehet inni. Folytatni csak 10 nap szünet után lehet. FIGYELEM! A tea túladagolása gyomorgörcsöt okozhat. 8 éves kortól fogyasztható.


   
 
TOP 5 termékekLegutóbb megtekintett termékek
3235 Mátraszentimre, Széchenyi u. 7.         +36 52 769 190         info@matraigyogynoveny.hu
nem