üres
 

MegosztomMegosztom

4 390 Ft

Mátrai Méhkenyér

A méhkenyér a méz és a virágpor érlelt keveréke. A méhek már 60 millió éve fogyasztják.
A méhkenyér jóval hosszabb ideig megőrzi minőségét, mint a virágpor. Hűtést, különleges tárolást nem igényel a méz tartósító hatásának következtében.

Hatása:

-A méhkenyér főként betegség megelőző szupertáplálék. Évente 2-3 méhkenyér kúra a méregtelenítő folyamatokat támogatja a szervezetünkben, így a szennyezett élelmiszerekben lévő káros anyagok kiürülését gyorsíthatjuk fel fogyasztásával.

- Segít az ízületi gyulladás rheumatoid arthritis ellen.
- Fertőtlenítő és antiszeptikus hatású. Alkalmazható krónikus veseproblémák során, mint például a veseelégtelenség.

-Erős biokatalizátor, képes meggátolni a rosszindulatú daganatok fejlődését.
Megelőzhető a fogyasztása révén a megfázás, az influenza, és különféle hiánybetegségek, amiket a széles spektrumú ásványi anyag és vitamintartalmával pótol.
Tripofán tartalma révén csökkenti a hajhullási tüneteket.

-A méhkenyér a gyomor és a belek barátja. A belső kiválasztású szervek, a máj, gyomor, belek, vese és a prosztata működésének egyik legjobb támogatója.

-Magas tejsav tartalma hozzájárul az emésztőrendszer kiegyensúlyozásához. A rengeteg ásványi anyag és nyomelem a méhkenyérben. A salakanyagok távozását segíti a vastagbélből. A méhkenyér azon természetes anyagok közé tartozik, amelyek képesek a májsejteket megújítani. A méhkenyérrel rendkívül jó eredményeket értek el májzsugorodás és hepatitis kezelésében.

- A méhkenyér segít bőrbántalmak során is. A bőr ereire hatva visszaadja a bőr szépségét és ragyogását.

- Hasznos a gyakori ínyvérzések tüneteinek enyhítésére.

- A méhkenyér jelentős mértékben tartalmaz a B-vitamin csoporthoz tartozó vitaminokat, B1; B2; B6; B12; C-vitamint, A-provitamint, folsavat, E-, H-, K- és P-vitamint. Ásványi anyagokban és nyomelemekben rendkívül gazdag: Ca, Cn, Co, Cr, K, Mg, Ni, Fe, P, Se, Si, Zn.


- Energiaforrás, sejtmegújító hatású. Az emberi szervezet biológiai egyensúlyának fenntartásához kiváló, immunerősítő és szervezet felerősítő hatású, például betegségek után.

- Növeli az erőnlétet, hatékony táplálék-kiegészítő stressz, depresszió és memóriazavarok ellen.

Fogyasztása:

Kúraszerűen, 10-12 héten át ajánlott fogyasztani. Napi 5-10 g (késhegynyi mennyiség), de mivel természetes anyagokról van szó, az adag szabadon változtatható.
Két évesnél fiatalabb gyermekeknek nem ajánlott a méz a virágpor, illetve a méhkenyér fogyasztása!
Cukorbetegeknek nem, vagy csak orvosi konzultáció mellett ajánlott!


   
 
TOP 5 termékekLegutóbb megtekintett termékek
3235 Mátraszentimre, Széchenyi u. 7.         +36 52 769 190         info@matraigyogynoveny.hu
nem