üres
 

MegosztomMegosztom

870 Ft

Palástfű tea
- Alchemillae herba

Rétek, patakpartok növényét a női bajok varázslójának is nevezhetnénk. Akár tea formájában fogyasztva, akár pedig ülőfürdőként segít a menstruációs fájdalmak, folyások és változókori panaszok leküzdésében. Ebben segít enyhe görcsoldó és összehúzó hatása is. Akár teakeverékekben is kúraszerű használata ajánlott.

Javasolt: Akár tea formájában fogyasztva, akár pedig ülőfürdőként segít a menstruációs fájdalmak, folyások és változókori panaszok leküzdésében enyhe görcsoldó és összehúzó hatása miatt.

Alkalmazás: Mindennapi teaként fogyaszthatja az alábbi adagolással. Forraljon fel 4 dl vizet, vegye le a tűzről és tegyen bele 1 csapott evőkanál palástfüvet. Fedje le és hagyja állni 20 percig. Utána szűrje le és esetleg mézzel édesítve egész napra elosztva fogyassza el éhgyomorra. A tea emelt és maximális adagja 6 dl vagy 8 dl vízbe 2-3 csapott evőkanál palástfű. A teát folyamatosan 3 hétig lehet inni. Folytatni csak 6 nap szünet után lehet. Az elkészített tea eltarthatósági ideje maximum 12 óra. A teát 5 éves kortól lehet inni.


   
 
TOP 5 termékekLegutóbb megtekintett termékek


Mate tea

870 Ft3235 Mátraszentimre, Széchenyi u. 7.         +36 52 769 190         info@matraigyogynoveny.hu
nem